Curs de fosfenism în România

Curs de Activare Glanda Pineală cu Fosfene la București

Bucarest: 19 februarie, 14 mai, 2 iulie

Exercițiile de activare a glandei pineale, printre alte tehnici fosfenice, se bazează pe fosfenă.

Observarea fixă ​​a unei lumini naturale speciale, de exemplu lampa fosfenică, creează o lumină interioară care este strâns legată de puterile spiritului. Impactul luminii generează un vortex de lumină interioară care conectează supraconștientul, conștientul și inconștientul. O fosfenă este dublul subtil al luminii fizice care îl creează.

Fosfena este lumina ta interioară, este ceva palpabil, se vede, se simte, se poate fotografia, se poate exterioriza, este impresionantă.

Toți participanții își vor vedea lumina interioară și vor învăța să lucreze cu fosfena în aplicații terapeutice (insomnie, depresie, stres), dezvoltare personală (echilibrarea și modularea emoțiilor) și aplicații pedagogice (memorare, concentrare, creativitate).

Fosfena este un simbol multicultural legat de percepția psihică. Cu toate acestea, a fost numită întotdeauna cu nume diferite, probabil pentru a promova secretul mistic.

Lumina fosfenei ne ajută să ne concentrăm în interior iar procesele subtile sau spirituale devin mai conștiente.

Fosfena nu este doar un conector subtil, trezirea sa implică minte, spirit și emoție. Fără îndoială, acest curs deschide ușa către o schimbare structurală a personalității participanților.

Dr. Lefebure Methods® oferă asistenților experiențe care le pot schimba viața. Sunt experiențe puternice, sunt directe și imediate și bineânțeles sunt reproductibile acasă.

După terminarea cursului, veți ști cum să controlați și să direcționați experiențele cu lumină în toate domeniile vieții. Glanda pineală va trece de la un fotoreceptor vestigial situat în epitalamus la un adevărat ochi spiritual.

Mai multe informații:
Adriana Sorina Ștefănescu
Coach fosfeno pedagog licențiat pentru România
Tel: 0034609119646

Curs de Șamanism de Lumină M3 în România la Piatra Craiului

28-29-30 de ianuarie 2022

Transmutarea unei emoții cu ajutorul Energiei Kundalini

Transmutarea unei Emoții cu Ajutorul Energiei Kundalini, vine ca o continuare a cursului de Șamanism de Lumină care are loc în luna iulie-august în Spania în Matarrania.

Cu câțiva ani în urmă, la cererea celor mai vechi și mai experimentați dintre participanți, s-a realizat pentru prima dată M3 în Beceite.

S-a lucrat transmutarea unei emoții cu ajutorul energiei kundalini și a avut un mare succes. Tehnicile pentru trezirea kundalini au fost lucrate ca o terapie spirituală, cu foarte multă calitate și într-un sens cu totul nou.

Ceea ce este Kundalini este ceva bine cunoscut tuturor celor care lucrează cu Fosfenismul, așa cum bineînțeles și cum se poate trezi energia Kundalini. Însă în cadrul cursul Transmutarea unei emoții cu ajutorul Energiei Kundalini, se experimentează un alt mod de a trata această energie.

Una din cele mai importante întrebări este întotdeauna: la ce folosește Kundalini?

Ei bine aici întrebarea își primește răspunsul: pentru a ne îmbunătăți viața.
De asemenea, pentru a fi mai conștienți do noi înșine și mai fericiți. Există multe exerciții pe care le oferă Fosfenismul și, prin urmare, aplicațiile sale sunt foarte extinse. Trezirea șarpelui Kundalini este una dintre ele și la curs își asumă toată semnificația sa pe deplin.

În cadrul cursului M3, călătoria lui kundalini caută să folosească energia pentru a transmuta, elimina, amplifica sau modifica o emoție.

Pentru aceasta, fiecare persoană iși alege emoția pe care dorește să o transmută și o scrie pe o hârtie. Pe o altă hârtie se va scrie emoția care va apărea după curs.

Transmutarea emoției cu ajutorul Energiei Kundalini va curăța emoția însăși. Rezultatul așteptat este cel care trebuie scris pe a doua hârtie.

Aceași emoție însă acum va fi transformată, eliminată sau schimbată. Cele două hârtii trebuie păstrate în locuri diferite.

Pregătirea înainte de a veni la curs

Dacă persoana a avut ocazia sa participe in Spania la M1, M2, va lucra cu lumânarea aprinsă, cea cu care a lucrat de-a lungul cursului in vara și va mantraliza o scurtă frază pe care o alege el însuși.

Aceasta mantră personală trebuie să ofere direcția schimbării, transmutarea sau eliminarea emoției pe care a ales sa o lucreze.

În plus, repetarea ritmică a mantrei, adică a frazei alese, se va face în prezența hârtiei unde este scrisă emoția originală. Lumânarea aprinsă, repetiția ritmică, și mixajul cu un gând, ajută la schimbarea emoției. Este important să ne reamintim că hârtiile trebuie să fie păstrate întotdeauna separate.  Nu va fi folosită hârtia care conține emoția deja curățată.

Dacă persoana nu a realizat cursurile din Spania M1, M2, el va scrie pur și simplu cele două emoții pe două hârtii diferite.
Va păstra hârtiile în locuri separate, va cumpăra o lumânare, și va efectua aceeași procedură ca cea explicata mai sus.

Cum se pot trezi chakrele și canalul prin care va fi călăuzită energia supremului șarpe iluminat Kundalini? Bineînțeles dacă se cunosc exercițiile fosfenice, acestea vor fi folosite pentru pregătirea cursului.

Balansările, fosfenele, ritmul rapid a șasea parte dintr-o secundă, ș.a.m.d. Este preferabil să se practice toate exercițiile de trezire a lui Kundalini de Fosfenism înainte de a veni la curs.

Dacă nu ați participat la nici unul din cursurile anterioare, mantralizarea în prezența unei lumânări aprinse va fi suficientă. Amintiți-vă, acest lucru se va realiza în prezența hârtiei scrise cu emoția pe care dorim să o schimbăm.
Hârtia scrisă cu emoția dobândită după curs se va păstra separat.

Pentru transmutarea unei emoții cu ajutorul enegiei kundalini care se va realiza la curs este nevoie să vă aduceți fizic cele două hârtii scrise și lumânarea cu care ați lucrat. Chiar și de-a lungul drumului către locul unde ne vom petrece sfârșitul de săptămână la cabană, cele două hârtii trebuie să fie păstrate în locuri separate.

Energia Kundalini din M3 este diferită de cursurile M1 și M2, de aceea se lucrează pe timpul iernii, atunci când este frig.

Vom lucra între patru și șase ore în pădure in conditii climatice propice iernii- zapada, ger, etc. Este esențial să vă aduceți îmbrăcăminte călduroasă corespunzătoare sezonului și condițiilor meteorologice nefavorabile.

Se lucreaza afara în pădureîin prezența unui copac pe care tu crezi ca il alegi dar de fapt te alege el pe tine, în pădure. Seara se lucreaza cu energia kundalini in prezenta focului.

Repetarea ritmică și constantă a unei mantre este o puternică cheie inițiatică, (filmulețul cu povestirile unui pelerin rus), rugăciunea inimii conține informații care vă vor ajuta sa intelegeti esența a ceea ce se întamplă acolo.

Acest curs l-am facut pentru prima oara in Romania in februarie 2020 iar cei 18 participanti vă pot explica, printre altele, ca au lucrat in padurea de la Piatra Craiului aproximativ 5 ore la temperatura de -17 grade.
Si nimeni nu a racit!

Vineri pe 28 ianuarie 2022 ora 19:30h vom da startul cursului de la Piatra Craiului.

În acel moment ar trebui să fim toți participanții cazați la cabană. În orice caz, vom merge devreme să ne odihnim deoarece sâmbătă dimineață la prima oră, vom merge în pădure.

Acolo vom lucra cu repetarea ritmică a mantrei și cu emoția pe care dorim să o transmutăm. Copacul nostru de protecție, cu care ne vom conecta în pădure ne va însoți. Dacă este prima dată când lucrați în pădure, copacul vă va găsi pe voi! și vă va alege repede.

Pe parcursul cursului Transmutarea unei emoții cu ajutorul energiei Kundalini se folosește o muzică special concepută pentru acest scop, care se va putea accesa la pregatirea dinaintea cursului.

Locurile sunt limitate la 16 participanți.

Mâncarea se va servi la cabană și va fi potrivită pentru activitățile pe care le vom urma. Cei care au participat deja la cursurile noastre cunosc familia Vornicescu, Marius și Dana care pregatesc o mâncare super delicioasa si speciala pentru eveniment.

Energia va fi ideală pentru exercițiile inițiatice pe care le vom realiza.

Detalii organizatorice:

Cazarea se face în camere duble (2 persoane în cameră) în cabană modernă cu încălzire, bucătărie proprie.

Masa se servește la cabană – mic dejun, pranz, cină.

Costul acestui curs este de 2200 de lei. Locurile sunt limitate la 16 persoane și se ocupă în funcție de rezervare.

Cursul este sustinut de Francesc Celma y tradus de Adriana Sorina Ștefănescu.

Transportul pana la cabana nu este inclus în preț, dar intotdeauna ne-am organizat intre noi si am ajuns cu totii.

Curs de Șamanism de Lumină M4 în România

15-16-17 aprilie 2022

Amprentarea Matricei Eterice cu Lumină.

Amprentarea matricei eterice cu informații care transportă lumina, este axa cursului Șamanismului de Lumină, pe care îl numim Matarania – M4.

Acesta este încă un pas în efortul de a împărtăși puterea luminii și inițierea în forma sa cea mai profundă posibilă. De la primele cursuri de șamanism organizate în Spania în urmă cu 13 ani, ușor avansul se face progresiv în planurile conștienței, până la diferitele Matarania: M1, M2, M3, M4.

Fără îndoială, fiecare curs se adâncește din ce în ce mai chirurgical în energia eterică a participanților.

Experiențele sunt evidente și șocante în corpul fizic, mental, emoțional și spiritual, dar întotdeauna nu uităm să avem picioarele pe pământ.

Este posibil să pătrundă câmpul eteric al participantului cu lumină coerentă și să-i transmită informații. Drept urmare, implicațiile terapeutice sunt enorme atunci când se încorporează astfel de informații în corpurile subtile ale ființei umane.

Adică se amprentează literal matricea eterică. În consecință, există o vindecare energetică și o certitudine clară a drumului de parcurs în continuare.

Mai mult, probabil am putea descrie experiența ca o operație chirurgicală subtilă pe planul eteric al participantului.

Gravarea matricii eterice cu lumină este un proces simplu, dar delicat, în același timp. Punctele în care informațiile sunt înregistrate, orele și tipul de lumină sunt fundamentale. În curs, gravând matricea eterică cu lumină, folosim lumină pulsantă și coerentă, strâns legată de experiențe subtile.

I-Ching și matricea eterică

La cursul M4 se folosesc informații generate de I-Ching. Aceasta este o carte antică de divinație chineză, numită și cartea mutațiilor.

I-Ching arată dialogul dintre ying și yang care produce o energie creativă, cerul și o energie primitoare, pământul. Structura sa este geometrică, binară și aritmetică.

Numerele din interogare sunt simbolizate cu o linie întreruptă dacă sunt pare, ying, iar dacă sunt impare, una continuă, yang. Ca urmare, apare o hexagramă care simbolizează drumul nostru spre viitor și cum să călătorim prin el și spre el.

Este extrem de puternic să amprentezi adică să gravezi matricea eterică cu lumină, procesul este transmisibil. Hexagrama rezultată din lucrul participantului afectează câmpul eteric cu informații arhetipale.

În același mod, consiliile taoiste sunt transferate în plan eteric. Trebuie remarcat faptul că toate acestea se întâmplă cu o forță spectaculoasă, direcționând energia eterică către soluția viitorului participanților.

Cursul M4, este o amprentare conștientă pe corpurile subtile ale ființei umane.

De asemenea, în timpul gravării matricei eterice cu lumină, am folosit un loc de putere foarte special. Focul și strămoșii sunt protagoniștii într-o enclavă magică. Fără îndoială, un plus de conștiență și transcendență către calea pe care ne-o arată destinul prin hexagrame.

Leibniz I Ching și corpul eteric

Deși sistemul binar propus de matematicianul indian Pingala datează din secolul al III-lea î.Hr. C. a fost Gottfried Wilhelm Leibniz, matematician și filosof cel care l-a dezvoltat.

Obiectivul este acela de a rezolva probleme ale căror răspunsuri pot fi reduse la un da sau un nu.

Leibniz a avut ideea din relația sa cu un iezuit care evangheliza China și care cunoștea această carte străveche. Abstracția polarității este reprezentată de ying și yang. Leibniz credea că tot materialul poate fi redus la secvențe binare. Matematicianul a scris cât de impresionat a fost de textul antic, pentru el hexagramele erau legate de numerele binare 000000 – 111111. În cele din urmă, calculatorul modern folosește acest limbaj, este rădăcina sa.

Pe parcursul lucrului înregistrând matricea eterică cu lumină, corpurile subtile ale ființei umane vor fi afectate de aceste informații binare.

Această informație duală, primul produs al nediferențierii legate de golul cosmic sau de Dumnezeu, va conține mesajul celui mai vechi și mai prestigios oracol din lume.

Vindecarea energiei prin impactul luminii cu informații

Lumina folosită pentru tatuarea planului eteric al participanțillor este de trei tipuri. Prima este o lumină pulsantă de la o lampă fosfenică cu spectrul solar maxim posibil. În plus, vom folosi lumină infraroșie impulsivă de intensitate redusă asociată cu un câmp magnetic echivalent cu cel al Pământului. Undele submilimetrice produse de lumina infraroșie impulsivă și largă sunt cele mai precise pentru a rezona cu semnalele celulelor organismului. Câmpul magnetic creat ajută la aglutinarea undelor evitând dispersia acestora.

Biostimularea apare prin absorbția cantității de lumină din atomii și moleculele care alcătuiesc celulele.

Informațiile binare, codate în hexagrame, vor călători cu aceste unde luminoase. Impactul asupra energiei eterice și asupra câmpului bioelectric al participanților va încorpora aceste informații destinului său. Mai pe scurt răspunsul la întrebarea originală, rezultată în hexagrama Iching și amprentată în câmpul auric, face posibil să se producă acele sincronicități în destinul fiecăruia.

Organizarea cursului gravarea matricei eterice cu lumină

Cursul începe vineri pe 15 aprilie la Cabana pe care o vom comunica ulterior.
La ora 16.00h fiecare participant ar trebui să fie deja cazat în camera sa corespunzătoare.

Până la ora cinei in jurul orei 17.30h se va vorbi despre planurile conștienței cu care se va lucra.

În continuare în jurul orei 19.00h vom intra într-un proces de mantralizare a unei fraze pe care fiecare dintre participanți o alege în prealabil și are legătură cu întrebarea sa personală. Această mantralizare va dura câteva ore.

Sâmbătă dimineață pe 16 aprilie va începe lucrarea individualizată de vindecare a energiei și amprentare a matricei cu hexagrama rezultantă fiecărui participant.
.
Duminică pe 17 aprilie aceeași lucrare va continua și spre seară, în jurul orei 17.00h cursul va fi terminat.

Lucrul asupra corpului fizic mental emoțional și spiritual care se face în M4 este cu adevărat puternic. Tranzitul prin planurile conștienței necesită atenție la detalii și multă calitate. Datorită acestui fapt alimentația din timpul cursului va fi concepută special pentru tipul de lucru pe care îl vom face.

Detalii organizatorice:
Cazarea se face în camere duble (2 persoane în cameră) în cabană modernă cu încălzire și bucătărie proprie.

Masa se servește la cabană: mic dejun, pranz, cină.

Pretul acestui eveniment este de 2.200 de lei și vom limita locurile doar la 14 participanți.

Cursul este susținut de Francesc Celma director al Institutului Dr. Lefebure Methods în Spania și Sudamerica și tradus de Adriana Sorina Ștefănescu coach fosfeno pedagog autorizat și licențiat pentru România.

Curs Inițiatic de Fosfenism Balansări la București

15 de mayo 2022

Balansările au fost folosite din cele mai vechi timpuri și au făcut parte din toate tradițiile și inițierile cele mai puternice din lume. Balansarea sau legănarea capului într-un anumit fel, produce o trezire a tuturor facultăților creierului și împreună cu puterile fosfenei ne permit să accesăm supraconștiința cu totală și completă autonomie fără a avea nevoie de nici un guru sau de vreo organizație care să-ți spună în orice moment ceea ce tu trebuie să faci.

Vom învăța “secretele”stimulării produse de masajul creierului pe care le pferă anumite balansări sau legănări ale capului. Transmiterea acestor exercițiil puternice de expansiune a conștienței a fost întotdeauna un secret disponibil doar celor mai mari și puternici inițiați. Toate aceste secrete se termină atunci cănd descoperi Fosfenismul.

La cursul de balansări toți asistenții vor învăța cum să folosească masajul creierului produs de balansare împreună cu lumina interioară, fosfena si ritmul. Împletirea acestor instrumente naturale formează cea mai puternică explozie cognitivă și dezvoltare spirituală.

Balansările, de asemenea, ne permit să ne concentrăm mai mult asupra vieții noastre de zi cu zi, vom vedea pe larg balansarea laterală ceea ce ne oferă o mai mare concentrare, mai multă empatie și dezvoltarea extraordinară a proceselor intuitive iar în același timp o personalitate mult mai echilibrată.

Cursul Inițiatic de Balansări pe care îl oferim în Fosfenism este în întregime practic, cu multe exerciții și proiecții de energie și fosfene, care se asociază, de asemenea, cu ritmul fiziologic, descoperit de Dr. Lefebure, un element foarte important în toate inițierile din întreaga lume.

În acest fel într-un singur exercițiu vom avea acces la “crema” tuturor inițierilor din întreaga lume: lumina, balansarea și ritmul; un privilegiu la îndemână orcărei persoane care dorește să învețe să lucreze cu o metodă cu mai mult de 60 de ani de difuzare internațională.

Alte detalii

Evenimentul dureaza orele 9.00 și 19:00h
Instructor facilitator Francesc Celma director al Institului dr. Lefebure Methods un Spania di tradus de Adriana Sorina Ștefănescu
Coach fosfeno pedagog licențiat pentru România
Pret: 580 lei
Pentru cei care repetă acest curs investiția este de 100 Lei/persoană.

Utilizamos cookies en nuestro sitio web para brindarle la experiencia más relevante al recordar sus preferencias y repetir las visitas. Al hacer clic en "Aceptar todas", acepta el uso de TODAS las cookies. Sin embargo, puede pulsar en "Configurar cookies" para proporcionar un consentimiento controlado.

Privacy Settings saved!
Configuracion de Privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias.
  • PHPSESSID
  • bp_ut_session

Estas cookies nos ayudan a determinar si se han aceptado o rechazado los servicios de cookies.
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

Rechazar todos los servicios
Acepto todos los servicios